Νεα - Πληροφοριες

Σύμφωνα με τα νέα μέτρα υγειονομικής προστασίας από τις 22/11/2021 εως νεοτέρας, στο σπήλαιο θα έχουν πρόσβαση μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες ενώ θα είναι απαραίτητη και η χρήση μάσκας.

Για την ασφάλεια όλων, το Σπήλαιο των Λιμνών λειτουργεί με ελεγχόμενο αριθμό επισκεπτών τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ 6214/Β/23-12-2021, για την είσοδό σας στο σπήλαιο παρακαλείστε να επιδείξετε ένα από τα εξής έγγραφα, μαζί με την αστυνομική σας ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας:
• Πιστοποιητικό εμβολιασμού
• Πιστοποιητικό νόσησης με ισχύ έως 3 μήνες από τη διάγνωση
• Βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού rapid test 48 ωρών
Η παραπάνω υποχρέωση περιλαμβάνει ανηλίκους από 12 ετών και άνω.
Οι ανήλικοι από 5 έως 11 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) 24 ωρών.

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2021

9 Ιουλίου 2021, 12:00 am

Η ΔΗ.Κ.Ε.Κ. Σπήλαιο Λιμνών Καστριών σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαβρύτων, δίνουν το παρόν για δεύτερη χρονιά σε πείσμα των καιρών, με μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Θερινό Σχολείο της ΔΗΚΕΚ-Δήμου Καλαβρύτων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, την Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το σχολείο θα λάβει χώρα στην Εστία Κλειτορίας, σε δύο χρονικές περιόδους (Ά περίοδος 25-7 έως 31-7-21 και Β’ περίοδος από 1-8 έως 7-8-21) με τη συμμετοχή 40 παιδιών, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ανά περίοδο από όλη την περιφέρεια  της Δυτικής Ελλάδας (Αχαία, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία). 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία του Σπηλαίου των Λιμνών την Παρασκευή 14  Μαίου 2021 λαμβάνοντας υπόψη όλες τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για την ασφάλεια του προσωπικού και των επισκεπτών. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι η είσοδος στο Σπήλαιο θα πραγματοποιείται μόνο με την χρήση μάσκας.

ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ